rolunk

Üdvözöljük honlapunkon!

Rólunk

Cégünk 20 éve foglalkozik Saeco darálós és különböző olasz karos (ipari) kávégépek szervízelésével, bérbe adásával, valamint kávé forgalmazásával. Ez idő alatt nagy tapasztalatra tettünk szert ügyfeleink minőségi és gyors kiszolgálásában. 2014-ben döntöttünk úgy, hogy saját brend-et alkossunk, mert az eddiginél is magasabb minőséget szerettünk volna biztosítani partnereink részére.

A Cafe Con Affetto vállalkozásunk és kávénk nevének jelentése „Kávé szeretettel” mely mutatja a kávéhoz való hozzá állásunkat. Eleinte kizárólag a partnereink ellátása volt a cél, azonban szerettük volna az emberekkel megismertetni termékeinket, ezért állandóan fejlesztettük azok körét és kereskedelmi forgalomba is helyeztük, hogy minél több otthonba is eljuttassuk egy csésze szeretet formájában.

Saját márkás kávéinkat egyedi receptúra alapján, rengeteg időt és energiát igénybe véve, különböző kávékeverékeken való kísérletezésen keresztül állítottuk össze a tökéletes krémesség, testesség és íz hatás elérése végett. Ezen felül minden, ami a kávéhoz szükséges nálunk mindenkori piacvezető áron kapható.

Galéria

Összes
Üzlet
Termékek
Szerviz
TOVÁBBI KÉPEK

TERMÉKEINK

Kávék és kiegészítők

Szemes kávék, Kávé és Limonádé szirupok

TERMÉKEINK

BŐVEBBEN

INGYENES KÁVÉGÉP
KIHELYEZÉS

Tekintsék meg ajánlatainkat!

INGYENES KÁVÉGÉP
KIHELYEZÉS

BŐVEBBEN

GÉPEINK

Kiváló berendezések a kávékülönlegességek elkészítéséhez

GÉPEINK

BŐVEBBEN